terug


Bescherming persoonsgegevens.

U bent op zoek naar rustig vakantiehuisje. Bij het boeken van uw vakantie vragen wij u persoonlijke gegevens. Dan wilt u natuurlijk weten wat er met die gegevens gaat gebeuren. Dat vertellen wij u graag. Onze website verzamelt geen gegevens en we werken niet met cookies. We vragen u alleen gegevens die we nodig hebben voor het reserveren, het contact met u leggen en gegevens die vanwege de gemeente Lochem worden geëist in verband met de toeristenbelasting.
Wij houden verder de gegevens bij van de verhuur voor onze belasting aangifte.
In dit privacy beleid leggen wij u uit welke gegevens we verzamelen en wat we met deze gegevens doen.
Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

Wanneer u gebruik maakt van het formulier op de Website of ons een mail stuurt of ons belt en bij ons reserveert of huurt, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u verzamelen:
• Naam, adres, emailadres, telefoonnummer.
• Aankomst en vertrekdatum
• Huurprijs, aanbetaling en finale betaling.
• Bijzondere wensen, zoals gebruik fietsen, kinderbedje.
• Of u direct bij ons geboekt heeft of via natuurhuisje.nl
• Of u al eerder bent geweest of een nieuwe bezoeker bent.
• De mail correspondentie die we met u hebben gehad.


Voor welke doeleinden verwerken wij uw persoonsgegevens?

Wij kunnen uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden verwerken:
• Om uw reserveringen te verwerken en u te voorzien van informatie over uw reservering, reserveringsbevestigingen .
• Om u de bevestiging en factuur te sturen


Met wie delen wij uw persoonsgegevens?

Ons uitgangspunt is dat wij uw persoonsgegevens niet met derden delen, tenzij wij daartoe verplicht zijn. Zo kan verstrekken noodzakelijk zijn om te voldoen aan wet- en regelgeving of in het kader van juridische procedures, een gerechtelijk bevel of ander dwangbevel.
Hoe beveiligen wij uw persoonsgegevens?
In overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving hebben wij adequate technische en organisatorische maatregelen getroffen om de veiligheid van uw persoonsgegevens te waarborgen.


Uw rechten

Op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens kunt u een verzoek doen om inzage, wijziging of verwijdering van uw persoonsgegevens. Wanneer u inzage wilt van de persoonsgegevens, krijgt u deze in een gestructureerde, gangbare vorm overhandigd. U kunt een dergelijk gemotiveerd verzoek – onder vermelding van uw volledige naam - bij ons indienen per email aan info@achterhoekvakantiehuisje.nl.
Verder kunnen wij uw persoonsgegevens aan derden verstrekken om te voldoen aan wet- en regelgeving of in het kader van juridische procedures, een gerechtelijk bevel of ander dwangbevel.


Meer informatie of vragen?

Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over ons privacy beleid? Neem dan gerust contact met ons op. info@achterhoekvakantiehuisje.nl


terug